Estiu Musical 2024

estiu musical escola de musica crescendo alcoi

❗𝐑𝐄𝐂𝐎𝐑𝐃𝐄𝐔, 𝐄𝐒𝐓𝐈𝐔 𝐌𝐔𝐒𝐈𝐂𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟐𝟒❗

Del 1 al 5 de juliol.

Us convidem a participar en una setmana plena de música i diversió!

Durant aquests 5 dies, els participants podran gaudir d’una experiència única que combina la pràctica instrumental en classes grupals, xerrades inspiradores, concerts i refrescants estones a la piscina.

El nostre Estiu Musical a l’Escola de Música Crescendo, està dissenyat per a alumnes a partir de 6 anys i és adequat per a qualsevol especialitat instrumental, sigui quin sigui el vostre nivell.

Aprofiteu aquesta oportunitat per millorar les vostres habilitats musicals, fer nous amics i gaudir d’una setmana inoblidable!

𝐌𝐞́𝐬 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭𝐞:
info@escolacrescendo.es

𝐌𝐎𝐃𝐄𝐑𝐍: 680 50 08 23 (Javi Blanquer)
𝐁𝐀𝐍𝐃𝐀: 652 43 80 16(Debora)
𝐎𝐑𝐐𝐔𝐄𝐒𝐓𝐑𝐀: 651 32 17 52 (Jorge Antequera)
𝐆𝐔𝐈𝐓𝐀𝐑𝐑𝐀 𝐈 𝐏𝐔𝐀: 606 12 15 69(Betlem)
𝐏𝐈𝐀𝐍𝐎: 650 94 80 88 (Jordi Alborch)

FORMULARI D'INFORMACIÓ

Les dades de caràcter personal que consten en la consulta seran tractats per CRESCENDO ESCOLA DE MÚSICA D’ALCOI i incorporats a l’activitat de tractament CONTACTES, la finalitat dels quals és atendre les teues sol·licituds, peticions o consultes rebudes des de la web, mitjançant correu electrònic o telefònic. Donar resposta a la teua sol·licitud i fer un seguiment posterior. La legitimació del tractament és el teu consentiment. Les teues dades no seran cedits a tercers. Tens dret a accedir, rectificar i suprimir les teues dades, així com altres drets com s’explica en la nostra política de privacitat: https://www.adelopd.com/privacidad/crescendo-escola-de-musica-d-alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *