Sobre nosaltres

Home /
Sobre nosaltres
escola de musica crescendo copia

Escola Crescendo

Crescendo Escola de Música és un projecte educatiu amb uns objectius inicials molt senzills, volem que els nostres alumnes gaudisquen aprenent MÚSICA.

Per a aconseguir-ho, tenim un equip de professors formats en diferents camps, però amb un objectiu en comú; Motivar a l’alumne.

Dividim la nostra escola en 4 seccions:

Secció noves metodologies, Piano i Corda: a partir de 3 anys, amb diferents metodologies innovadores o diferents a les clàssiques, com Suzuki o Edgar Willems.

Som pioners en Alcoi en el Mètode Suzuki, finalitat la qual es l’educació en valors a través de l’instrument, amb profes formats en les Federacions corresponents, de moment contem amb la metodologia Suzuki en les especialitats de Piano, Violí i Cello.

També som els primers en tindre professorat format en la metodologia Edgar Willems, en la que els alumnes aprenen música a través del cos, es a dir, a partir de patrons rítmics, melòdics, d’escolta i repetició, assentant les bases musicals necessàries per a la posterior practica instrumental.

Secció Clàssica; a partir de 6 anys.

En aquesta secció podràs aprendre qualsevol instrument bandístic, o de plectre i pua (com la Guitarra Clàssica, Bandúrria o Llaüt) amb les corresponents classes de llenguatge musical i els conjunts corresponents de cada formació.

Secció Modern: a partir de 6 anys.

En aquesta secció som pioners en Alcoi en tindre una estructura pedagògica per a aquests instruments: Guitarra Elèctrica, Bateria, Cant Modern, Baix Electric i Sinte Modern on depenent de nivells es podrà tindre accés als diferents combos d’alumnes que organitzem i així treballar repertori modern en grup.

Secció de d’altres especialitats.

I per últim la secció de d’altres especialitats on disposem de classes grupals amb instruments Ètnics, Darbuka o Caixó Flamenc i també el Taller de Batucada organitzat al Col·legi La Salle d’Alcoi.

NO IMPORTA LA TEUA EDAT, NOMÉS LES TEUES GANES DE GAUDIR AMB LA MÚSICA!

Col·laboradors

juventut
la salle
ccj
ajuntament alcoi
am serpis
armonica alcoi
rotari alcoi
upv alcoi
educacio acloi
diputacio alacant alcoi
sempre teua